fbpx
Weemselerveld Fase 4 — XLBO
3270
page-template-default,page,page-id-3270,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Weemselerveld Fase 4

Albergen is een dorp binnen de gemeente Tubbergen met voorzieningen, een rijk verenigingsleven en een hechte gemeenschap.

Er zijn voldoende mogelijkheden om te sporten en er worden geregeld mooie evenementen georganiseerd.

 

Aan de oostelijke rand van Albergen, vlakbij de Ootmarsumseweg komende vanuit Fleringen, bevindt zich de nieuwbouwwijk Weemselerveld fase 4.

Het plan bevat 45 kavels in een groene setting waarop vrijstaande-, twee-onder-een-kap- en rijtjeswoningen kunnen worden gebouwd.

 

Ook voor dit plan hebben wij een aantal schetsen van vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen geselecteerd die prima passen in dit plan. We laten ze u hieronder graag zien.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Type 1
twee-onder-een-kap

Voorbouw-Landelijk-Houten topgevel

Landelijke twee-onder-een-kap woning voorgevel
Type 2
vrijstaand

Modern-Landelijk-Breedte

1-33_Modern-Landelijk-Breedte_Picto-01
Type 3
vrijstaand

Jaren 30-Erker-Voordeur

1-22_Jaren 30-Erker-Voordeur_Picto
Type 4
Vrijstaand

Schuurwoning-Modern-Kader

1-12_T-kap_3_Variant_Modern-Kader_Picto-01
Type 5
Twee-Onder-Een-Kap

Jaren 30-Schilddak-Erkers-Breedte

2-13_Jaren 30-Schilddak-Erkers-Breedte_Picto
Type 6
Vrijstaand

Tuitgevel-Asymmetrisch-Modern

1-16_Tuitgevel-Asymm-Modern_Alt-01_picto-01

Natuurlijk zijn dit niet de enige ontwerpen die mogelijk zijn. Op onze inspiratie pagina staan nog veel meer ontwerpen. Wanneer het ontwerp binnen de regels van het bestemmingsplan past en voldoet aan de voorwaarden in het beeldkwaliteitsplan, dan past het op plan Weemselerveld, fase 4.

 

In het bestemmingsplan staan alle spelregels voor het bouwen van een woning op het desbetreffende plan. Voor plan Weemselerveld, fase 4 geldt dit bestemmingsplan, welke te vinden is op de website Ruimtelijkeplannen.nl. Daar staan naast de bestemmingsplankaart ook de ‘regels’ en de ’toelichting’ die van toepassing zijn op dit plan.

 

Naast het bestemmingsplan geldt er voor veel plannen ook een beeldkwaliteitsplan, waaraan het ontwerp van een woning moet voldoen. Ook voor dit plan is er een beeldkwaliteitsplan gemaakt. Hier kunt u dit plan bekijken.

Tevens kunt u op de site van de gemeente Tubbergen: kavelsintubbergen.nl meer informatie vinden over de inrichting van het plan en een kaart met de kavelgroottes.

Op onderstaande kaart kunt u zien waar het plan zich bevindt.