fbpx
Projecten Oost-Nederland — kavels particulieren nieuwbouwplannen
659
page-template-default,page,page-id-659,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Projecten Oost-Nederland

In het oosten van Nederland zijn diverse nieuwbouwplannen, waarbij kavels voor particulieren worden aangeboden. Hieronder vindt u een selectie van die projecten.

 

Op elke projectpagina hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk gegevens over elk plan te verzamelen. Zo vindt u naast een link naar het desbetreffende bestemmingsplan ook een link naar het beeldkwaliteitsplan indien deze beschikbaar is. Wanneer er van het nieuwbouwplan een projectsite bestaat, dan zal daar ook naar toe worden gelinkt. Ook laten we u aan de hand van een kaartje zien waar het plan zich precies bevindt. Tot slot tonen wij u enkele van onze schetsenontwerpen waarvan wij vinden dat ze passend zijn in het desbetreffende nieuwbouwplan.

 

Wilt u naar aanleiding hiervan eens met ons praten om te zien of uw wensen haalbaar zijn op het door u gewenste kavel? Dan maken we met plezier een vrijblijvende afspraak om deze wensen door te nemen.

Albergen:

 

 

Almelo:

 

 

Dedemsvaart:

 

 

Enschede:

 

 

Fleringen:

 

 

Geesteren:

 

 

Noord Deurningen:

 

Oldenzaal:

 

 

Ootmarsum:

 

 

Saasveld:

 

 

Weerselo:

 

 

Wierden: