fbpx
T-kap-Modern-Kader — XLBO
3315
page-template-default,page,page-id-3315,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

T-kap-Modern-Kader

Schuurwoning met T-kap en potdekselwerk in de gevel.

Deze woning heeft een bijzondere uitstraling. Het witte kader golft sierlijk door de gevel en langs de dakrand. Samen met het verticale geveltimmerwerk en de vlakke dakpannen ontstaat een moderne landelijke uitstraling die tegenwoordig ook veel voorkomt bij de zogenaamde schuurwoningen.

Zowel de begane grond als de verdieping zijn erg praktisch van opzet maar uiteraard is het ook mogelijk om deze geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer in de hoofdbouw. In de aanbouw is de ouderslaapkamer geplaatst, voorzien van riante inloopkast…of wordt het op deze manier een doorloopkast?

Variant

Variant 1

Deze landelijk moderne variant heeft strak uiterlijk. dit komt door de penanten op de verdieping, de strak vormgegeven dakkapel en het witte stukwerk. De rieten kap zorgt voor de landelijke ’touch’.

 

 

Wilt u ook een landelijke woning met T-kap en potdekselwerk of toch liever een andere uitstraling? Of wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.