fbpx
Traditionele woning met asymmetrische tuitgevel — XLBO
1794
page-template-default,page,page-id-1794,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Tuitgevel-Asymmetrisch-Modern

Traditionele woning met moderne aanbouw

De uitstraling van deze woning is traditioneel door zijn tuitgevel met ‘schouder’ maar de aanbouw en entreepartij hebben een meer modern-landelijke uitstraling. De materialen en kleuren geven deze woning een eigenzinnig karakter. Op de begane grond is plek voor een woonkamer aan de voorkant, een woonkeuken achter in de hoofdbouw en een ruime slaapkamer met eigen inloopkast en badkamer in de aanbouw aan de achterzijde. Ter plaatse van de entree heeft de hal een kleine vide waarin bijvoorbeeld een mooie hanglamp kan hangen. Op de verdieping is nog eens ruimte voor 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer bevindt zich deels in de uitbouw en baadt daardoor in het daglicht. De lamellen aan de buitenkant zorgen weer voor de nodige zonwering en privacy.

 

Heeft u vragen over deze traditionele/moderne woning of wilt u weten of deze woning op uw kavel gebouwd mag worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant