fbpx
Jaren 30-Schilddak-Erkers-Breedte — XLBO
3297
page-template-default,page,page-id-3297,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jaren 30-Schilddak-Erkers-Breedte

twee-onder-een-kap woning in jaren 30 stijl met erkers

Deze twee-onder-een-kap woning heeft een jaren 30 uitstraling met in het oog springende erkers in de voorgevel. De boeien, de betimmerde goot en de steile schildkap zijn mede bepalend voor de uitstraling. Uiteraard is deze gevel te verfraaien met bijvoorbeeld meerkleurig metselwerk, uitgemetselde speklagen, betonnen lekdorpels, etc.

De linker indeling op de begane grond heeft de keuken in wandopstelling aan de voorkant. Daardoor wordt het kozijn in de erker minder hoog dan wanneer de woonkamer aan de voorkant wordt geplaatst. Kijk maar naar de rechter indeling en het verschil van de erkers in de voorgevel.

 

De verdieping laat ook twee varianten zien. Beide beschikken over een 3 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is in beide varianten uitgevoerd met een inloopkast.

 

Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Deze biedt genoeg ruimte voor nog een paar kamers, een berging of wasruimte.

 

Woonkamer aan de voorkant of tuingericht? Geen probleem zoals u ziet! Ook de uitstraling is natuurlijk geheel aan uw wensen aan te passen. Hieronder vindt u nog enkele varianten.

Varianten