fbpx
Jaren 30 woning met erker en bijzondere voordeur.— XLBO
3265
page-template-default,page,page-id-3265,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jaren 30-Erker-Voordeur

Jaren ’30 stijl woning met 2 bouwlagen en een schildkap

Dit is een ontwerp van een dieptegerichte woning in Jaren ’30 stijl. De erker in de voorgevel, waarvan het dak doorloopt als luifel boven de voordeur maakt dit ontwerp bijzonder.

andere kenmerken van de jaren ’30 stijl zijn: De betimmerde goten, de speklagen op de verdieping en de roedes op het glas.

 

De begane grond heeft een woonkamer die tuingericht is. De keuken bevind zich dus aan de voorkant van de woning, met zicht op straat.

Achter de voordeur, die zich in de voorgevel bevindt, geeft de hal toegang tot de woonkamer, de aangebouwde berging en natuurlijk de verdieping, die middels een trap met onderkwart te bereiken is.

Op de verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. De zolder is ruim en biedt de mogelijkheid voor extra kamers.

 

Deze woning past prima in menig bestemmingsplan en uiteraard kan dit type geheel naar wens worden aangepast. Moet de woning kleiner of groter worden, wilt u de trap op een andere plek of misschien bevallen de plattegronden u wel maar wilt u liever een andere uitstraling? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.