fbpx
Modern-Landelijk-Breedte — XLBO
3048
page-template-default,page,page-id-3048,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Modern-Landelijk-Breedte

Moderne breedte gerichte woning met landelijke kenmerken.

Dit ontwerp van een breedte gerichte woning heeft landelijke kenmerken zoals de lage gootlijn en de gebruikte (natuurlijke) materialen. De entreepartij die in de kap doorloopt, de windveren die doorlopen in de uitbouw van de voorgevel en de strak vormgegeven aanbouw geven de woning echter een meer moderne ‘look’.

 

Als u de begane grond bekijkt ziet u naast een gezellige woonkamer ook een riante woonkeuken waar u gezellig vele uren kunt doorbrengen met vrienden en familie. In de aanbouw bevindt zich naast een ruime berging ook een slaapkamer met dressing en badkamer en-suite. Indien een slaapkamer op de begane grond niet gewenst is, kan deze ruimte uiteraard ook gebruikt worden als werkkamer, speelkamer of hobbykamer.

Via de hal met ruimtelijke vide heeft u toegang tot de verdieping. Deze verdieping biedt ruimte aan een 3-tal slaapkamers en een badkamer.

 

Bent u geïnteresseerd deze (levensloopbestendige) woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Variant

Hieronder vindt u enkele verschillende uitvoeringen van dit ontwerp.

Variant 1

Deze variant heeft een wit gekeimde gevel met delen voorzien van houten gevelbekleding (bijvoorbeeld zweeds rabat, schroten of een Rhombus profiel) en een rieten kap.

Variant 2

In deze variant is de rode gevelsteen vervangen door een beige, gemêleerde gevelsteen.

Variant 3

Het bijzondere aan deze variant is dat de dakpannen van het dak doorlopen aan de voorkant van de uitbouw in de voorgevel. Deze dakpannen worden dus verticaal aan de gevel gemonteerd.