fbpx
3 kavels — Oude Rossumerstraat - Oldenzaal — XLBO
2453
page-template-default,page,page-id-2453,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Oude Rossumerstraat – Oldenzaal

In Oldenzaal, tussen de Oliemolenstraat en de Thorbeckestraat worden 3 riante bouwkavels aangeboden. De kavels liggen direct nabij het buitengebied, maar ook binnen enkele minuten van de gezellige Oldenzaalse binnenstad. Een unieke mogelijkheid om nieuw te bouwen aan de rand van Oldenzaal!

Het bestemmingsplan en de daarin opgenomen beeldkwaliteitsparagraaf vragen om een bouwstijl die, in aansluiting op de bestaande bebouwing, uit gaat van de bouwstijl van de jaren ’30 van de vorige eeuw.

Voor dit project hebben wij een aantal schetsen geselecteerd die we graag aan u laten zien.

Zit uw favoriete ontwerp er niet bij, Op dit plan is veel mogelijk dus, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen wij uw laten zien wat er volgens ons allemaal mogelijk is.

 

Wilt u meer weten over de kavels? Kijk dan op Funda of bezoek de website van de verkopende makelaar.

 

We hebben nu ook een prijsindicatie voor de woningtypes op de kavels beschikbaar! Wilt u graag weten wat het benodigde budget is voor één van deze ontwerpen op één van de kavels in dit plan? Neem dan contact met ons op via deze website of bel: 0541-712833.
  • Type 1

    Jaren 30 - Trappetoren - Ronde voordeur

  • Type 2

    Jaren 30 - Mansarde - Roeden

In het bestemmingsplan staan alle spelregels voor het bouwen van een woning op het desbetreffende plan. Op deze pagina van de gemeente Oldenzaal vindt u het bestemmingsplan dat voor deze kavels is geschreven.

Op Ruimtelijkeplannen.nl vindt u deze informatie ook en kunt u ook de plankaart bekijken