fbpx
Oude Rossumerstraat Oldenzaal — Jaren 30-ronde voordeur — XLBO
2471
page-template-default,page,page-id-2471,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Oude Rossumerstraat – Jaren 30 – Trappetoren – Ronde voordeur

Jaren 30 woning met trappentoren en karakteristieke entreepartij

Deze woning is speciaal ontworpen voor de kavels aan de Oude Rossumerstraat te Oldenzaal. De woning is breedte gericht, waardoor er meer achtertuin overblijft op het kavel. De woning heeft een lage goot en beschikt in de voorgevel over een karakteristieke voorbouw met daarin de entree. Deze entreepartij trekt zeker wel de aandacht. De ronde voordeur, de sluitstenen in de uitgemetselde rollaag, de speklagen van beton of natuursteen en het staande metselwerk in zowel de voorbouw als de gemetselde plantenbak geven de woning de nodige alure.

Het hoekkozijn in de woonkamer biedt een ruimer zicht op de Oude Rossumerstraat en is uitgevoerd als bloemkozijn. Ook dit is weer een typisch jaren 30 element.

De begane grond is levensloopbestendig opgezet maar uiteraard is een variant zonder slaapkamer op de begane grond ook mogelijk. Vanuit de woonkamer is zicht op zowel de straat als de tuin. De woonkeuken is tuingericht en aansluitend ligt de riante veranda. Tevens op de begane grond is er ruimte voor een werkkamer of speelkamer.

Op de verdieping zijn 4 kamers en een badkamer te vinden. Deze zijn te bereiken via de centrale overloop welke is voorzien van een elegante vide.

 

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type of wilt u weten of uw eigen wensen haalbaar zijn aan de Oude Rossumerstraat in Oldenzaal? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.