fbpx
Oude Rossumerstraat Oldenzaal — Jaren-30-T-kap-tuitgevel — XLBO
2475
page-template-default,page,page-id-2475,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Oude Rossumerstraat – T-Kap – Tuitgevel – Roeden

T-KAP MET TUITGEVEL EN ROEDEN

Deze woning met zijn zogenaamde t-kap, is een woningtype die veel voorkomt in de omgeving. De woning heeft de typische jaren 30 kenmerken en past daarmee prima op een kavel aan de Oude Rossumerstraat in Oldenzaal. De indeling op de begane grond is ruim opgezet, waarbij de woonkeuken over de breedte van de woning aan de achterkant is gesitueerd. De woonkamer met aangrenzende werkkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de verdieping is ruimte voor maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer. Daarbij kan worden opgemerkt dat de hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer.

 

Zijn de plattegronden naar wens maar past de uitstraling niet bij u? Hieronder hebben we nog een variant geplaatst om u te inspireren.

Deze variant heeft naast andere materialen en kleuren ook een kap met wolfseinden. Op de verdieping zijn de gevels voorzien van geveltimmerwerk.

 

 

Wilt u weten wat nog meer mogelijk is met dit type woning op een kavel aan de Oude Rossumerstraat in Oldenzaal? Of wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant