fbpx
Noord Deurningen Zuudplas — traditioneel-zadeldak-tuitgevel — XLBO
2227
page-template-default,page,page-id-2227,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Noord Deurningen-Traditioneel-Zadeldak-Tuitgevel

Wat ons betreft sluit deze woning met zijn traditionele uitstraling prima aan op de bestaande bebouwing rond plan Noord Deurningen Zuudplas.

Deze woning bestaat uit een hoofdbouw en een bijbouw en zijn beide voorzien van een kap. Zowel op de begane grond als op de verdieping zijn alle ruimtes in de aanbouw te bereiken vanuit het hoofdgebouw. De uitstraling van de woning is symmetrisch en traditioneel van opzet. De gevels hebben geen overstekken en zijn ter plaatse van de nok voorzien van een schijnschoorsteen. Wilt u toch liever een andere uitstraling bij deze plattegronden, kijk dan eens bij de varianten voor nog meer inspiratie.

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type op plan Noord Deurningen Zuudplas of wilt u weten of uw eigen wensen haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant