fbpx
Noord Deurningen - Zuudplas — Bekijk onze schetsen — XLBO
2173
page-template-default,page,page-id-2173,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Noord Deurningen – Zuudplas

Noord Deurningen is een klein dorp maar beschikt over een behoorlijk hoog voorzieningenniveau. Het centrum van Denekamp ligt op zo’n 5 minuten rijden. De nieuwe kavels aan de ‘Zuudplas’ sluiten aan op de bestaande bebouwing. Er is plek voor zowel vrijstaande woningen als twee onder een kappers. Het uitgangspunt voor de te bouwen woningen is dat ze een streekgebonden uitstraling krijgen. Tussen de bouwstroken is ruimte voor groen. De straatnaam in het nieuwbouwgebiedje is ‘Zuudplas’. Het nieuwbouwgebiedje blijft aan de noordkant een vrij uitzicht houden omdat er geen verdere bebouwing komt richting tuincentrum Oosterik dat wat verderop ligt.

 

Voor dit project hebben wij een aantal schetsen gemaakt die passen op dit plan. De woningtypes met 2 bouwlagen en een kap (hoogbouw) mogen op de kavels gebouwd worden die op het onderstaande kaartje in het gele gebied liggen. De types met 1 bouwlaag en een kap mogen in principe overal worden gebouwd, dus ook op de kavels die in het blauwe gebied liggen.

 

Bezoek voor meer informatie over plan Noord Deurningen, zoals beschikbaarheid van kavels en voorwaarden aan de beeldkwaliteit (welstand), de website van gemeente Dinkelland:

Beschikbaarheid kavels

Beeldkwaliteitplan Noord Deurningen

 

In een bestemmingsplan kunt u alle spelregels vinden omtrent het bouwen van een woning op het desbetreffende plan.

Op de website Ruimtelijkeplannen.nl, in het bestemmingsplan voor Noord Deurningen  staan de specifieke spelregels die van toepassing zijn op dit plan.

 • Type 1 vrijstaand

  Zadeldak - Lage goot - Schoorsteen

 • Type 2 vrijstaand

  T-kap - Tuitgevel - Roeden

 • Type 3 twee-onder-een-kap

  Jaren 30 - Schildkap - Erker

 • Type 4 vrijstaand

  Traditioneel - Zadeldak - Tuitgevel

 • Type 5 twee-onder-een-kap

  Lage goot - Diepte - Zadeldak

 • Type 6 vrijstaand

  Jaren 30 - Schildkap - Voorbouw

Indien u vragen heeft over de mogelijkheden in deze nieuwbouwwijk, neem dan contact met ons op.