fbpx
Noord Deurningen Zuudplas — jaren-30-schildkap-erker — XLBO
2233
page-template-default,page,page-id-2233,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Noord Deurningen-Jaren 30-Schildkap-Erker

Deze twee-onder-een-kap woningen voor Noord Deurningen Zuudplas heeft een traditionele jaren 30 uitstraling. Bepalend voor deze uitstraling zijn de erker in de voorgevel, de betimmerde goten en de speklagen. De hoofdbouw heeft met een maat van 6,00 x 10,00 meter een gemiddelde afmeting maar is op de begane grond aan de achterkant uitgebouwd. Daardoor ontstaat extra ruimte voor de keuken-eethoek. Op de verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar middels een vaste trap en is te gebruiken als extra slaapkamer.

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt, kijk dan eens naar de varianten onder aan de pagina, wellicht spreken die u meer aan!

 

Variant 1 heeft meer een landelijk karakter door het potdekselwerk in de erker en op de verdieping, de rode dakpannen en de wit gekeimde of gestukte gevel.

Variant 2 mist de speklagen maar krijgt een ietwat andere uitstraling door de andere materiaalkleuren en de accentvlakken tussen de kozijnen.

 

De plattegronden zijn vrij traditioneel qua indeling. De begane grond is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor een ruime woonkeuken ontstaat. Op de verdieping hebben beide indelingen 3 slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast.

 

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type of wilt u weten of uw eigen wensen haalbaar zijn op plan Noord Deurningen Zuudplas? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant