fbpx
Noord Deurningen - Zuudplas — jaren-30-schilddak-voorbouw — XLBO
2204
page-template-default,page,page-id-2204,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Noord Deurningen-Jaren 30-Schilddak-Voorbouw

Omdat deze woning een dieptegerichte plattegrond heeft, past het over het algemeen op alle kavels van een bouwplan en dus ook op plan Noord Deurningen Zuudplas. Het is een erg populair type en is ook nog eens zeer ruimte-efficiënt. De uitstraling kent vele kenmerken van de jaren 30 bouwstijl, zoals de betimmerde goot, de schildkap, de a-symmetrische voorgevel en het liggende kozijn op de verdieping. Heeft u toch liever een ander ‘design’? Uiteraard is het ook mogelijk om dit type een andere uitstraling te geven, zolang het maar binnen de kaders van het beeldkwaliteitsplan blijft.

 

Onder aan deze pagina laten we u een aantal varianten zien.

De eerste variant heeft grotendeels dezelfde uitstraling. Enkel de kap en voorbouw zijn anders vormgegeven. De schildkap is ingeruild voor een mansardekap,waardoor de woning een meer asymmetrische voorgevel krijgt.

De tweede variant heeft een landelijke uitstraling met rieten kap, donker potdekselwerk en als extra optie een trappetoren in de zijgevel.

 

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type of wilt u weten of uw eigen wensen haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant