fbpx
Hutten II-Lage goot-Diepte-Zadeldak — XLBO
2748
page-template-default,page,page-id-2748,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hutten II-Lage goot-Diepte-Zadeldak

LEVENSLOOPBESTENDIGE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING ONDER EEN ZADELDAK

Bij deze levensloopbestendige twee-onder-een-kap woning voor plan Hutten II ligt overduidelijk de nadruk op de begane grond. Daarbij valt de bijzondere indeling meteen op. De slaapkamer op de begane grond is tuingericht en heeft een en-suite badkamer en inloopkast. In de hoofdbouw bevinden zich de woonkamer aan de voorzijde en de woonkeuken aan de achterkant. Op de verdieping is nog ruimte voor 2 slaapkamers met een compacte badkamer.

De woning heeft 1 bouwlaag met een kap en past daarmee ook op plan Hutten II.

De uitstraling van de woning is gebaseerd op de jaren 30 stijl. De schijnschoorstenen, de speklagen en de gemetselde plantenbak vallen daarbij meteen op. Uiteraard is ook dit type te voorzien van een ander ‘jasje’. Kijk maar eens naar de varianten.

 

variant 1

Ook deze variant is gebaseerd op de jaren 30 stijl met hierbij op de verdieping een frans balkon. De schijnschoorsteen is in dit ontwerp doorgetrokken tot de erker en vormt als het ware een scheiding tussen de 2 woningen.

 

variant 2

Deze variant heeft ook een jaren 30 uitstraling maar mist de erker in de voorgevel. De speklagen die in lijn liggen met de roedes in de kozijnen zijn in deze gevel wel prominent aanwezig.

Varianten