fbpx
Hutten II — XLBO
2724
page-template-default,page,page-id-2724,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hutten II

Uitbreidingswijk Hutten II ligt aan de noordwestelijke rand van het esdorp Geesteren, de op een na grootste plaats in de gemeente Tubbergen. Het nieuwe plan zal gaan bestaan uit rijenwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. In totaal worden er 27 kavels aangeboden, variƫrend van 117 m2 tot 595m2. De opzet van de wijk is ruimtelijk en groen.

Dus bent u op zoek naar een ontwerp op een kavel in dit plan? Bekijk hieronder onze ontwerpen.

 

Bezoek voor meer informatie over deze nieuwbouwwijk de website kavelsintubbergen.nl

Hier vind u informatie over:

Middels bovenstaande links kunt u alle spelregels vinden omtrent het bouwen van een woning op dit plan. Het bestemmingsplan met de bestemmingsplankaart geven informatie over hoe groot de woning op het kavel mag worden en hoeveel woningen er op het plan gebouwd mogen worden.

Het beeldkwaliteitsplan (de naam zegt het al) geeft informatie over de kwaliteit van de woning. Dus hoe moeten de woningen en de woonomgeving er ongeveer uit komen te zien.

 • Twee-onder-een-kap

  Jaren 30 - Lage goot - Speklagen

 • Vrijstaand

  Jaren 30 - Schilddak - Voorbouw

 • Twee-onder-een-kap

  Boerderette - Kaders - Traditioneel

 • Twee-onder-een-kap

  lage goot - diepte - zadeldak

 • Vrijstaand

  T-kap - Tuitgevel - Roeden

 • Twee-onder-een-kap

  Modern - Schilddak - Breedte

Indien u vragen heeft over de mogelijkheden in deze nieuwbouwwijk, neem dan contact met ons op.