fbpx
Hutten II-Jaren 30-lage goot-speklagen — XLBO
2730
page-template-default,page,page-id-2730,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hutten II-Jaren 30-lage goot-speklagen

TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET JAREN 30 UITSTRALING.

Deze twee-onder-een-kap woning voor plan Hutten II heeft een typische jaren 30 uitstraling. Dit komt tot uiting in accenten, zoals de betimmerde goot, speklagen, betonbanden en roedes. Verder beschikt de woning over een groot zadeldak dat evenwijdig loopt met de voorgevel. De dakkapellen op zowel de voorkant als achterkant zorgen voor meer ruimte en daglicht op de verdieping. Ook vormen ze een fijne onderbreking in het grote dakvlak.

In de plattegronden ziet u twee verschillende indelingen, waarbij de rechter variant van de begane grond een invulling met slaapkamer en badkamer en-suite toont.

 

Uiteraard zijn er voor deze woning nog talloze andere invullingen te bedenken.

Heeft u vragen of uw wensen in dit ontwerp te verwerken zijn of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Varianten

Indien de bovenstaande woning u toch te klein is, dan past misschien één van onderstaande varianten beter bij u.

 

VARIANT 1

Deze variant heeft ook weer een jaren 30 uitstraling maar nu met een wit gekeimde gevel. De uitbouw in de voorgevel zorgt voor meer ruimte op zowel de begane grond, de verdieping als de zolder. Het zadeldak is in dit ontwerp ingewisseld voor een kap met wolfseinden.

 

VARIANT 2

Ook weer een ontwerp met jaren 30 uitstraling en ook weer een uitbouw in de voorgevel voor meer ruimte. Dit keer is de uitbouw voorzien van een plat dak, wat de woning een strakkere uitstraling geeft. De bouwstijl en de toegepaste gele gevelsteen is een combinatie die geregeld voorkwam in de ontwerpen van Dudok.