fbpx
Hutten II-Boerderette-Kaders-Traditioneel — XLBO
2742
page-template-default,page,page-id-2742,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hutten II-Boerderette-Kaders-Traditioneel

BOERDERETTE MET MODERNE KADERS

Deze twee-onder-een-kap boerderette heeft een landelijke uitstraling. Kenmerkend hiervoor zijn de kap met wolfseinden en het geveltimmerwerk op de verdieping. De kaders op de hoeken echter geven de woning toch een meer moderne aanblik. Het materiaalgebruik is gedekt in natuurlijke tinten, precies wat gewenst is op plan Hutten II.

Al met al een prima ontwerp voor dit plan denken wij.

 

Op de begane grond is de woonkamer aan de voorzijde geplaatst en de keuken met eethoek heeft zicht op de tuin. Vanuit de keuken is de bijkeuken met berging te bereiken. Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast en een badkamer.

Via een vaste trap is de ruime zolderruimte te bereiken.

 

Wilt u toch liever een iets andere uitstraling aan deze woning of passen de plattegronden niet helemaal in uw perfecte plaatje? neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek vertellen wat de mogelijkheden zijn met deze woning.