fbpx
Zadeldak-Lage goot-Schoorsteen — XLBO
2910
page-template-default,page,page-id-2910,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Zadeldak-Lage goot-Schoorsteen

Woning met groot zadeldakĀ  en prominente schoorsteen

Deze woning met zijn lage goothoogte, heeft kenmerken van de jaren 30 bouwstijl maar de materialisatie en kleurstelling geeft een meer landelijke uitstraling aan de woning. Door de uitbouw in de zijgevel is dit type ook uitermate geschikt voor hoekkavels. De uitbouw biedt op de begane grond ruimte aan de eethoek en op de verdieping is het van meerwaarde voor de badkamer. Verder valt op dat de woonkeuken ruim van opzet is en dat de woonkamer bereikbaar is via de en-suite deuren. Op de verdieping is naast de badkamer nog eens ruimte voor 3 slaapkamers, waarbij de grootste ook nog eens beschikt over een inloopkast. De zolder is bereikbaar middels een vaste trap.

 

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type of wilt u weten of uw eigen wensen haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant