fbpx
Zadeldak-Breedte-Kaders — XLBO
3023
page-template-default,page,page-id-3023,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Zadeldak-Breedte-Kaders

Twee-onder-een-kap woning met zadeldak en speelse kaders in de gevel

Deze twee-onder-een-kap woning heeft een traditionele vorm maar door de kozijninvulling en de speelse kaders krijgt de woning toch een meer moderne aanblik. De kap is een simpel zadeldak met daaronder behoorlijk veel ruimte.

Op de begane grond zijn 2 opties gegeven waarvan de linker de woonkamer aan de achterkant heeft en op de rechter plattegrond bevindt de woonkamer zich aan de voorzijde. Op de verdieping is in beide plattegronden ruimte voor drie slaapkamers (waarvan één met inloopkast) en een badkamer. Via een vaste trap is de ruime zolderruimte te bereiken.

 

Wilt u toch liever een andere uitstraling aan deze woning of passen de plattegronden niet helemaal in uw perfecte plaatje? neem contact met ons op, dan kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek vertellen wat de mogelijkheden zijn met deze twee-onder-een-kap woning.