fbpx
Plan 't Spikkert Weerselo — T-kap - Potdekselwerk - Landelijk — XLBO
1861
page-template-default,page,page-id-1861,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

’t Spikkert – T-kap – Potdekselwerk – Landelijk

Landelijke woning met T-kap en potdekselwerk in de gevel.

De luiken in de voorgevel en het houten geveltimmerwerk geven deze woning een uitstraling die landelijk is. Ook de vorm van de woning, een zogenaamde t-kap, is een woningtype die veel voorkomt in de omgeving. Daarmee past deze woning volgens ons prima op plan ’t Spikkert in Weerselo. Zowel de begane grond als de verdieping zijn erg praktisch van opzet maar uiteraard is het ook mogelijk om deze geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer in de hoofdbouw. In de aanbouw is de ouderslaapkamer geplaatst, voorzien van riante inloopkast…of wordt het op deze manier een doorloopkast?

Varianten

Variant 1

Deze landelijk moderne variant heeft strak uiterlijk. dit komt door de penanten op de verdieping, de strak vormgegeven dakkapel en het witte stukwerk. De rieten kap zorgt voor de landelijke ’touch’.

 

Variant 2

Deze variant heeft een bijzondere uitstraling. Het witte kader golft sierlijk door de gevel en langs de dakrand. Samen met het verticale geveltimmerwerk en de vlakke dakpannen ontstaat een moderne landelijke uitstraling die tegenwoordig ook veel voorkomt bij de zogenaamde schuurwoningen.

 

Wilt u weten wat nog meer mogelijk is met dit type woning op plan ’t Spikkert in Weerselo? Of wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.