fbpx
moderne woning met gerende kap — T-kap-Kader-Gerende kap — XLBO
1700
page-template-default,page,page-id-1700,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

T-kap-Kader-Gerende kap-Modern

MODERNE T-KAP WONING MET GERENDE KAP.

Deze moderne woning met gerende kap heeft ook aspecten van jaren 30 architectuur, zoals de speklagen op de verdieping, de betimmerde goot en de asymmetrische vormgeving. De meer moderne aspecten van deze woning zijn de gerende kap (afkomstig van de bouwstijl van de Batak-stam in Indonesie) en het kader in de uitbouw. De voordeur is ‘verstopt’ in een nis achter de voorgevel.

Vanuit de hal heeft u toegang tot het leefgedeelte maar ook tot een ruimte welke kan worden ingericht als speel- of werkkamer. Ook is er een slaapkamer met badkamer van te maken. Daarmee wordt deze woning een prima levensloopbestendige woning!

Op de verdieping is de ruimte verdeeld tussen 4 slaapkamers en een badkamer.

De zolder is met een vaste trap te bereiken. Deze is vooral geschikt als bergruimte.

 

Ook dit ontwerp is geheel aan uw wensen aan te passen. Kijk voor extra inspiratie naar de varianten hieronder. Wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Varianten

VARIANT 1

Een variant met een landelijk moderne uitstraling. Het riet en het geveltimmerwerk geven de woning een landelijke uitstraling. De knik in de kap, de gevelindeling en de witte gevels zorgen voor de moderne aanblik.

 

VARIANT 2

Variant 2 lijkt erg veel op het basisontwerp maar met name de kleurstelling en gebruikte materialen zorgen hier voor een heel andere uitstraling.