fbpx
Rieten kap-Gekeimd-Entreepartij — XLBO
3035
page-template-default,page,page-id-3035,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Rieten kap-Gekeimd-Entreepartij

Wit gekeimde villa met rieten kap en prominente entreepartij

Deze villa met landelijke uitstraling  is overwegend diepte gericht met uitbouwen aan beide zijden. De gevels zijn wit gekeimd metselwerk en het dak is uitgevoerd als rieten kap. In de voorgevel valt meteen de prominente entreepartij op.

De platte aanbouw is boven de plint van donker metselwerk bekleed met verticale schroten. Deze verticale schroten komen als accenten ook terug in de voordeur en op de verdieping in de gevel.

 

Op de begane grond vindt u de woonkamer en eethoek aan de achterzijde, georiënteerd op de tuin. De keuken met riant kookeiland bevindt zich aan de voorkant. Naast de keuken is ruimte voor een werkkamer welke ook gebruikt kan worden als speelkamer. De bijkeuken en garage/berging bevinden zich in de aanbouw.

Op de verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers, waarvan de grootste ook is voorzien van een inloopkast en badkamer en-suite. De andere slaapkamers kunnen gebruik maken van een badkamer en separaat toilet die toegankelijk is vanuit de overloop.

 

 

Uiteraard kan dit type naar wens worden aangepast. Moet de woning kleiner of groter worden of wilt u liever geen landelijke villa met rieten kap maar bevallen de plattegronden u wel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Variant