fbpx
Patio-Stucwerk-Modern — XLBO
3041
page-template-default,page,page-id-3041,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Patio-Stucwerk-Modern

Moderne wit gestuukte patiowoning.

Bent u op zoek naar een woning waarbij alle ruimten zich op de begane grond bevinden, dan is dit ontwerp wellicht iets voor u. Deze eenvoudige maar bijzonder ogende levensloopbestendige woning is gevormd rondom het centrale terras; de patio.

 

Wanneer u via de entree de woning betreedt, bereikt u via een lange met daglicht gevulde gang de achterzijde van de woning. Daar bevinden zich de woonkamer, eethoek en de keuken. Vanuit deze ruimtes heeft u vrij uitzicht naar achteren maar heeft u ook zicht op en toegang tot de centrale patio.

Aan de voorkant van de woning is de hoofdslaapkamer geplaatst. Deze kan worden bereikt via de dressing en de badkamer en-suite. Via deze badkamer en-suite kunt u ook weer de centrale patio bereiken.

Langs de gesloten zijgevel vindt u verder nog 2 slaapkamers met een Jack and Jill badkamer, een bijkeuken, de nodige bergruimte en een riante carport.

 

Bent u geïnteresseerd is een levensloopbestendige patiowoning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Variant