fbpx
plan Parcours Dedemsvaart — landelijk-rieten-kap-gekeimd — XLBO
1914
page-template-default,page,page-id-1914,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Parcours-Landelijk-Rieten kap-Gekeimd

LANDELIJKE VILLA MET WIT GEKEIMDE GEVELS EN EEN RIETEN KAP.

Wonen in Dedemsvaart op plan Parcours, in een riante, landelijke villa met een grote rieten kap en wit gekeimd metselwerk. Wie wil dat nu niet?

Deze grote villa heeft een heerlijke woonkeuken aan de voorzijde. De woonkamer met veranda aan de achterzijde strekt zich tot ver in de tuin uit. Zo zit u in de zomer heerlijk midden in uw tuin! Verder beschikt deze villa ook nog over een werkkamer en speelkamer. Deze zijn beiden toegankelijk vanuit de woonkeuken. De entree met elegante vide vormt de scheiding tussen de leefruimten enerzijds en de bijkeuken en berging / garage anderzijds.

 

De verdieping heeft een creatieve en speelse indeling. De hoofdslaapkamer bevindt zich in de uitbouw aan de achterzijde. Vanaf de overloop is deze slaapkamer via de dressing ofwel inloopkast te bereiken. Verder beschikt de hoofdslaapkamer ook over een riante badkamer en-suite.

De andere 3 slaapkamers beschikken gezamenlijk over een tweede badkamer. Deze is direct toegankelijk is vanaf de overloop.

De zolder beschikt over behoorlijk wat ruimte en is middels een vaste trap te bereiken.

 

Dit type past prima op plan Parcours maar uiteraard kan dit type geheel naar wens worden aangepast. Moet de woning kleiner of groter worden of wilt u liever geen landelijke villa met rieten kap maar bevallen de plattegronden u wel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Variant