fbpx
plan Parcours Dedemsvaart — herenhuis-klassiek-asymmetrisch — XLBO
1923
page-template-default,page,page-id-1923,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Parcours-Herenhuis-Klassiek-Asymmetrisch

Een klassiek herenhuis

Dit klassieke herenhuis heeft veel kenmerken van de jaren ’30 architectuur en past daarmee prima in de bosrijke omgeving van plan Parcours in Dedemsvaart. In de aanbouw is een slaapkamer met badkamer en inloopkast en-suite geplaatst waardoor deze villa levensloopbestendig is. Wilt u in de aanbouw liever kantoorruimte realiseren? Natuurlijk kan dat ook.

In de hoofdbouw zijn de ‘usual suspects’ te vinden. De woonkamer, eethoek en keuken met kookeiland zijn rondom de centrale halpartij geplaatst.

Op de verdieping is ruimte voor 4 slaapkamers en een badkamer en middels een vaste trap is de ruime zolder te bereiken.

 

Een garage is in dit ontwerp niet meegenomen. Deze kan als aanbouw in het ontwerp van de woning worden meegenomen maar kan ook vrijstaand op de riante percelen worden geplaatst. Aan u de keuze.

Heeft u vragen over dit ontwerp of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op.