fbpx
Over ons — XLBO
657
page-template-default,page,page-id-657,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Over ons

Xander Lammerink Bouwkundig OntwerpstudioXander Lammerink Bouwkundig Ontwerpstudio is opgericht in 2018 door Xander Lammerink. Xander is al sinds 2002 werkzaam in de bouwwereld. Gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van woningen in de particuliere en zakelijke markt.

 

Gedurende een dienstverband van meer dan 12 jaar bij Brummelhuis bouwcoördinatie BV heeft Xander ruime ervaring opgedaan met het ontwerpen van woningen voor en het begeleiden van opdrachtgevers en het verzorgen van de benodigde omgevingsvergunning.

 

Naast het begeleiden van particuliere woonwensen heeft Xander ook veel ontworpen voor diverse projecten. Daarbij zijn voor diverse projectontwikkelaars vele ontwerpen vervaardigd. Ontwerpen die binnen de gestelde kaders van het specifieke plan passen.

 

In 2018 heeft Xander besloten om zijn eigen droom te realiseren. Met zijn Ontwerpstudio wil Xander zijn klanten ontzorgen vanaf het allereerste begin van het bouwproces tot aan de oplevering.

 

Gedurende de ontwerpfase is er de intentie om grondig te achterhalen wat de wensen van de opdrachtgever zijn om zodoende een ontwerp te vervaardigen dat geheel naar wens is van de opdrachtgever. Wanneer het ontwerp definitief is goedgekeurd zal de opdrachtgever ook gedurende de vergunningaanvraag geheel ontzorgd worden.

 

Omdat enkel een ontwerp nog geen droomhuis maakt wil Xander graag ook na de ontwerp- en vergunningsfase deel blijven uitmaken van het proces, om zodoende tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen…uw droomhuis!

De begeleiding van de klant houdt dus niet op na het verkrijgen van de vergunning…tenminste als de klant het zelf wil. Want boven alles is de klant de bepalende factor in het bouwproces.