fbpx
Noord Deurningen Zuudplas — t-kap-tuitgevel-roeden — XLBO
2237
page-template-default,page,page-id-2237,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Noord Deurningen-T-kap-Tuitgevel-Roeden

T-kap met tuitgevel en roeden

Deze woning met zijn zogenaamde t-kap, is een woningtype die veel voorkomt in de omgeving. Daarmee past deze woning volgens ons prima op plan Noord Deurningen Zuudplas. De donkere gemĂȘleerde gevelsteen en de steile kap geven de woning een stoere pittige uitstraling. De steile dakhelling zorgt tevens voor behoorlijk wat ruimte op zolder, ondanks de laag geplaatste goot. De indeling op de begane grond is ruim opgezet, waarbij de woonkeuken over de breedte van de woning aan de achterkant is gesitueerd. De woonkamer met aangrenzende werkkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de verdieping is ruimte voor maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer. Daarbij kan worden opgemerkt dat de hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer.

 

Zijn de plattegronden naar wens maar past de uitstraling niet bij u? Hieronder hebben we nog enkele varianten geplaatst om u te inspireren.

Variant 1 heeft naast andere materialen en kleuren ook een kap met wolfseinden. Dit geeft de woning een meer landelijke uitstraling.

Variant 2 heeft ook een landelijke uitstraling. Hoe kan het ook anders met zo’n fantastische rieten kap!

 

Wilt u weten wat nog meer mogelijk is met dit type woning op plan Noord Deurningen Zuudplas? Of wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Varianten

Variant 1

Deze variant heeft naast andere materialen en kleuren ook een kap met wolfseinden. Dit geeft de woning een meer landelijke uitstraling.

 

Variant 2

Deze woning heeft ook een landelijke uitstraling. Hoe kan het ook anders met zo’n fantastische rieten kap!

 

Wilt u weten wat nog meer mogelijk is met dit type woning op plan Noord Deurningen Zuudplas? Of wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.