fbpx
Modern-Landelijk-Lage goot — XLBO
3032
page-template-default,page,page-id-3032,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Modern-Landelijk-Lage goot

Moderne woning met landelijke kenmerken en een lage goot.

Dit is een ontwerp van een woning die in de breedte op het kavel. Daardoor is de woonkamer zowel straat gericht als tuingericht.  Tevens is de woning levensloopbestendig, door de slaapkamer met badkamer op de begane grond. Verder is in de woning nog ruimte voor een tuingerichte woonkeuken, gescheiden met de woonkamer door een ‘roomdivider‘ in de vorm van een doorkijkhaard. In de aanbouw bevinden zich de bijkeuken en een ruime berging.  Op de verdieping is ruimte voor 4(slaap)kamers, waarvan de grootste is voorzien van inloopkast. De badkamer op de verdieping is ruim en voorzien van een dakkapel die voor veel licht zorgt.

 

De uitstraling van de woning is modern met landelijke kenmerken, zoals bijvoorbeeld de houten accenten op de verdieping. De gevel is verder uitgevoerd in stucwerk maar kan ook prima worden uitgevoerd in metselwerk. Kijk maar eens naar de variant hieronder.

 

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type of wilt u weten of uw eigen wensen haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant