fbpx
Moderne twee-onder-een-kap woning — modern-lage-goot-kader — XLBO
780
page-template-default,page,page-id-780,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Modern-Lage goot-Kader

Moderne twee-onder-een-kap met tuitgevels

Deze modern ogende twee-onder-een-kap woning heeft een traditionele gevelvorm met schijnschoorstenen en zonder overstekken. Het verticale geveltimmerwerk en de eigenzinnige kaders geven een moderne twist aan dit ontwerp. Hoewel de woning niet erg hoog is, bevindt zich op de verdieping verbazend veel ruimte. Er is ruimte voor maar liefst 3 slaapkamers een nette badkamer en een bergruimte. De bergruimte is op te waarderen tot een 4e slaapkamer door het toevoegen van een dakkapel aan de achterkant.

 

Op de begane grond is de woonkamer aan de voorkant gesitueerd. Aan de achtergevel bevindt zich de keuken met eethoek. De linker plattegrond is uitgevoerd met bijkeuken en berging, terwijl de rechter plattegrond een levensloopbestendige variant laat zien.

 

Heeft u vragen over dit type woning of wilt u weten of deze twee-onder-een-kap woning op uw kavel gebouwd mag worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant