Modern herenhuis met asymmetrische voorbouw — XLBO
1524
page-template-default,page,page-id-1524,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Modern-Herenhuis-Voorbouw

Modern herenhuis met asymmetrische voorbouw.

Dit modern vormgegeven herenhuis kenmerkt zich door de verticale raampartijen, bestaande uit kozijnen met daartussen donker ‘staand’ metselwerk. De prominente voorbouw is asymmetrische vormgegeven en biedt ook beschutting aan de entreepartij die zich centraal in de voorgevel bevindt. Een grappig detail bij de entree is het verborgen bankje direct naast de voordeur.

Op de begane grond is ruimte voor een riante woonkamer en een even zo grote tuingerichte woonkeuken. In de hoofdbouw is verder nog ruimte voor een werkkamer, welke toegankelijk is vanuit de hal. Op de verdieping is ruimte voor 4 slaapkamers en een badkamer.

Middels een vaste trap is de riante zolder te bereiken. Deze is niet ingedeeld maar kan ruimte bieden aan bijvoorbeeld een berging, een was- of hobbyruimte of eventueel nog meer kamers.

 

Heeft u vragen over dit moderne herenhuis of wilt u weten of deze vrijstaande woning op uw kavel gebouwd mag worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant