fbpx
Lage goot-Modern-Lamellen — XLBO
1737
page-template-default,page,page-id-1737,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Lage goot-Modern-Lamellen

Moderne twee-onder-een-kap woning met kader en lamellen.

Wat meteen opvalt aan deze twee-onder-een-kap woning is het grote kader in de voorgevel. Dit kader geeft de woning zijn moderne karakter. De hardhouten lamellen op de verdieping zorgen voor zonwering en privacy in de achterliggende slaapkamers.

De woning is een zogenaamde 1 bouwlaag woning met een kap over 2 lagen. Dit wil zeggen dat de begane grond een volledige bouwlaag is en dat de verdieping en zolder zich onder de forse kap bevinden. Op de begane grond is in deze woning ruimte voor een woonkamer en woonkeuken maar uiteraard kan de plattegrond gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan een extra slaapkamer met badkamer.

Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers met een badkamer. Vanaf de verdieping gaat een vaste trap naar de zolder waar nog beperkte ruimte is voor bijvoorbeeld bergruimte, wasruimte, hobbyruimte of misschien zelfs een extra slaapkamer.

 

Heeft u vragen over dit type woning of wilt u weten of deze bijzondere twee-onder-een-kap woning op uw kavel gebouwd mag worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.