fbpx
Kubistische woning — kubistisch-lamellen-donker metselwerk — XLBO
750
page-template-default,page,page-id-750,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Kubistisch-Lamellen-Donker metselwerk

Kubistische woning met lamellen.

Deze kubistische woning is in een donkere gemêleerde gevelsteen uitgevoerd. De grote pui ter hoogte van de hal en overloop is voorzien van lamellen. Op deze manier worden de hal en overloop wel riant verlicht maar is de privacy ook voldoende gewaarborgd. De voordeur is in dit ontwerp aan het directe oog onttrokken en bevindt zich onder het overstek bij de voorgevel. In de aanbouw is ruimte gecreëerd voor een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond, waardoor deze woning levensloopbestendig is. Op de verdieping is ondanks de compacte maatvoering plaats voor 4 slaapkamers en een badkamer.

 

Bevalt de vormgeving u maar vindt u de donkere steen niet mooi? De variant hieronder laat het zelfde ontwerp zien maar dan in wit gestukte uitvoering.

 

Heeft u vragen over dit type woning of wilt u weten of deze woning op uw kavel gebouwd mag worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Variant