fbpx
Kubistisch-Kader-Breedte — XLBO
3070
page-template-default,page,page-id-3070,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Kubistisch-Kader-Breedte

Breedtegerichte kubistische woning met opvallend hoekkozijn met kader.

Dit ontwerp is gemaakt voor een kavel waarbij de mogelijkheid aanwezig is om de auto’s onder de carport ter plaatse van de zijgevel te parkeren. Dit kan een hoekkavel zijn maar ook een kavel dat groot genoeg is om de auto’s naast de woning te parkeren.

Het ontwerp gaat uit van een laag breedtegericht volume in stucwerk dat ‘doorkruist’ wordt door een 2-laags volume, uitgevoerd in metselwerk.

De meeste ruimte vindt u op de begane grond, met onder meer een riante keuken met kookeiland, een werkkamer en luxe serre. Vanuit de eethoek is er zicht op alle zijden van het perceel, waardoor u echt uw vrijstaande woning ervaart!

Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een kleine badkamer en separaat toilet. De grootste slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van badkamer en-suite.

 

Bent u geïnteresseerd deze woning maar past hij niet helemaal op uw kavel? Of wilt u liever toch een iets andere gevel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Variant