fbpx
Kubistische woning — Dieptegericht-gekeimd — XLBO
1759
page-template-default,page,page-id-1759,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Kubistisch-Diepte-Gekeimd

KUBISTISCHE, DIEPTEGERICHTE WONING.

Het kubisme (Met in Nederland een verwante stroming genaamd De Stijl) is ontstaan aan het begin van de 20e eeuw en vereist wel fijnproevers want deze bouwstijl is niet bij iedereen geliefd.

Deze kubistische woning kent drie verdiepingen met op de bovenste verdieping een droom van een slaapkamer met riant dakterras!

Op de begane grond is de woonkamer aan de voorzijde gesitueerd. De keuken en eethoek zijn tuingericht. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer te vinden, waarbij één slaapkamer aan de voorzijde toegang heeft tot het balkon.

 

De witte uitstraling van de woning wordt gecreëerd doordat de gevelsteen wit is gekeimd. Het is ook mogelijk om de woning in zijn geheel wit te laten stuken.

Houdt u niet van witte gevels dan is het natuurlijk ook mogelijk om de gevels op te trekken in een mooie sprekende gevelsteen.

 

Heeft u vragen over dit type woning of wilt u weten of deze twee-onder-een-kap woning op uw kavel gebouwd mag worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.