fbpx
Jaren 30-Schoorsteen-Trappetoren — XLBO
3080
page-template-default,page,page-id-3080,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jaren 30-Schoorsteen-Trappetoren

Jaren ’30 woning met prominente schoorsteen en trappetoren

Deze woning heeft alles behalve een standaard plattegrond. Ontworpen voor een kavel met beperkte ruimte aan de voorkant en veel tuin aan de achterkant, kijk u vanuit de woonkamer en de woonkeuken uit over die grote achtertuin. Vanuit de woonkamer bereikt u de werkkamer die zich aan de voorkant bevindt. De hal is praktisch ingericht met het toilet onder de trap. De trap is geplaatst in een trappetoren, zodat u de tweede verdieping kunt bereiken zonder uw hoofd te stoten aan de kap. Naast praktisch is deze trappetoren ook nog eens een lust voor het oog, zowel van de binnenkant als van buiten.

 

Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers, waarvan een met dressing, een badkamer en separaat toilet. De overloop is royaal en wordt vanuit de trappetoren voorzien van daglicht.

De zolder welke ook veel daglicht ontvangt vanuit de trappetoren bevat genoeg ruimte voor extra slaapkamers.

 

Het exterieur heeft vele kenmerken van de populaire  jaren ’30 bouwstijl. Zo valt naast de typische trappetoren ook meteen de prominente schoorsteen op. De betimmerde goten, de speklagen op de verdieping en de karakteristieke entree in de voorgevel zijn onderdelen die u vaak tegenkomt in deze bouwstijl. Door de diverse kapdelen krijgt het ontwerp een heel dynamische uitstraling.

Uiteraard is dit niet de enige juiste uitstraling. Als u naar de varianten kijkt, ziet u dat er veel mogelijk is met deze architectuur. Welke heeft uw voorkeur?

 

Bent u geïnteresseerd deze woning maar past hij niet helemaal op uw kavel? Of wilt u liever toch een iets andere gevel in misschien wel een andere bouwstijl? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Variant