fbpx
Jaren 30-Mansarde-Roeden — XLBO
2913
page-template-default,page,page-id-2913,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jaren 30-Mansarde-Roeden

Jaren 30 woning met mansardekap en roeden in de kozijnen

De kapvorm van deze woning heeft een karakteristieke mansarde vorm en heeft daarmee een lage goot. Door de knik in de kap wordt de nokhoogte enigszins beperkt, terwijl de ruimte op de verdieping gemaximaliseerd wordt. De uitstraling is typisch jaren 30 met onder andere de genoemde mansarde kap, betimmerde goten, ornamentering in baksteen en de horizontale roeden in het glas. De prominente schoorsteen in de zijgevel is een echte eyecatcher en vormt met de dakkapel op de verdieping een bijzonder geheel.

De plattegrond laat zien dat de woonkamer zich aan de voorkant van de woning bevindt. Aan de achterzijde is een woonkeuken gesitueerd en in de aanbouw is via een kleine bijkeuken een slaapkamer te bereiken met eigen inloopkast en badkamer.

De trap naar de verdieping is in een trappetoren geplaatst. Deze zorgt voor voldoende loopruimte en daglicht op de overloop. Op de verdieping zijn nog eens 4 slaapkamers te vinden en een badkamer.

 

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type of wilt u weten of uw eigen wensen haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.