fbpx
Jaren 30-Hoge goot-Schildkap — XLBO
3025
page-template-default,page,page-id-3025,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jaren 30-Hoge goot-Schildkap

Jaren ’30 stijl woning met 2 bouwlagen en een schildkap

Dit is een ontwerp van een woning in Jaren ’30 stijl. Bijzonder aan deze woning is dat de gevel ter hoogte van de verdiepingskozijnen gekeimd is. Verder valt de grote raampartij op in de uitbouw aan de voorzijde. De steile kap zorgt voor veel ruimte op zolder, waardoor er simpel extra kamers kunnen worden gerealiseerd.

 

De begane grond heeft de woonkamer aan de voorzijde en een ruime woonkeuken aan de achterzijde. Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken en de berging in de aanbouw te bereiken.

Op de verdieping is ruimte voor een badkamer en een 3-tal slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen inloopkast.

 

Deze woning past prima in menig bestemmingsplan en uiteraard kan dit type geheel naar wens worden aangepast. Moet de woning kleiner of groter worden of wilt u liever een andere uitstraling maar bevallen de plattegronden u wel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.