fbpx
Jaren '30-Breedte-Entreepartij — XLBO
3058
page-template-default,page,page-id-3058,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jaren ’30-Breedte-Entreepartij

Breedtegerichte Jaren ’30 woning met imposante entreepartij.

Het ontwerp van deze woning heeft kenmerken van de populaire jaren ’30 stijl zoals de betimmerde goot, de speklagen in het metselwerk, het bloemkozijn en de kozijnen met bovenlichten. Daarnaast zijn de flauwe kappen en de robuuste entree aspecten die verwijzen naar de ‘prairiehuizen‘ van de bekende Amerikaanse architect  Frank Lloyd Wright (1867 – 1959).

 

De Begane grond is ontworpen met zoveel mogelijk zicht naar de achterkant. Vanuit de keuken, eethoek en woonkamer heeft u door het vele glas in de achtergevel volledig zicht op de tuin. Naast de keuken is er een toegang tot de aanbouw, daar bevinden zich de bijkeuken en een werkkamer. De entree heeft een luxe uitstraling door de lichte entreepartij en de daarachter gelegen riante vide. Het toilet, de garderobe en meterkast zijn handig weggewerkt in een functionele ruimte naast de hal.

Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. Bovendien is de grootste slaapkamer uitgevoerd met een ruime inloopkast.

 

Bent u geïnteresseerd deze woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Variant