fbpx
Hutten II-T-kap-Tuitgevel-Roeden — XLBO
2754
page-template-default,page,page-id-2754,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hutten II-T-kap-Tuitgevel-Roeden

T-kap met tuitgevel en roeden

Deze woning met zijn zogenaamde t-kap, is een woningtype die veel voorkomt in de omgeving. Daarmee past deze woning volgens ons ook prima op plan Hutten II in Geesteren. De donkere gemêleerde gevelsteen en de steile kap geven de woning een stoere pittige uitstraling. De steile dakhelling zorgt tevens voor behoorlijk wat ruimte op zolder, ondanks de laag geplaatste goot. De indeling op de begane grond is ruim opgezet, waarbij de woonkeuken over de breedte van de woning aan de achterkant is gesitueerd. De woonkamer met aangrenzende werkkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de verdieping is ruimte voor maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer. Daarbij kan worden opgemerkt dat de hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer.

 

Wilt u weten wat nog meer mogelijk is met dit type woning op plan Hutten II? Of wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.