fbpx
Hutten II-Modern-Schilddak-Breedte — XLBO
2757
page-template-default,page,page-id-2757,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hutten II-Modern-Schilddak-Breedte

TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET MODERNE LOOK.

Voor plan Hutten II hebben we ook dit ontwerp geselecteerd. De hoekkozijnen met kader en de grote pui in de voorgevel geven deze twee-onder-een-kap woning zijn moderne look. Het gekaderde kozijn in de voorgevel kan aangepast worden, afhankelijk van welke functie zich erachter bevindt. De linker indeling op de begane grond heeft de keuken in wandopstelling aan de voorkant. Daardoor wordt het kozijn minder hoog dan wanneer de woonkamer aan de voorkant wordt geplaatst. Kijk maar naar de rechter indeling en het verschil van de gekaderde kozijnen in de voorgevel.

Op de begane grond is te zien dat de rechter plattegrond de entree in de aanbouw heeft en beschikt over een bijkeuken, terwijl de linker indeling de entree in de hoofdbouw heeft.

 

De verdieping laat ook twee varianten zien. Beide beschikken over een 3 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is in beide varianten uitgevoerd met een inloopkast.

 

Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Deze biedt genoeg ruimte voor nog een paar kamers, een berging of wasruimte.

 

Woonkamer aan de voorkant of toch liever tuingericht? Geen probleem zoals u ziet! Ook de uitstraling is natuurlijk geheel aan uw wensen aan te passen, zolang het binnen de randvoorwaarden van het beeldkwaliteitsplan past. Hieronder hebben we alvast wat extra inspiratie geplaatst.

Varianten

VARIANT 1

Deze variant heeft een groot kader op de hoeken wat de woning een bijzondere uitstraling geeft.

 

VARIANT 2

Gebaseerd op de jaren 30 stijl beschikt deze variant over een extra erker in de voorgevel.

 

VARIANT 3

Ook een variant met veel kenmerken van de jaren 30 architectuur, zoals een betimmerde goot, penanten, speklagen en de rank vormgegeven dakkapel.

 

VARIANT 4

Dit ontwerp tenslotte heeft een schildkap die ter plaatse van de erkers is doorgetrokken tot de begane grond. De grote schoorstenen maken deze bijzondere variant wel af!

 

Neem contact met ons op, als u wilt weten of uw voorkeuren passen op plan Hutten II in Geesteren.