fbpx
Het Brunink - Schuurwoning - Riet - Stucwerk — XLBO
2694
page-template-default,page,page-id-2694,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Het Brunink – Schuurwoning – Riet – Stucwerk

SCHUURWONING MET WIT GESTUUKTE GEVELS EN EEN RIETEN KAP.

 

Wonen in een moderne schuurwoning op plan Het Brunink in Enschede. Is dat niet een fantastisch idee!

 

Deze schuurwoning met zijn bijzondere rieten kap, gestuukte gevels en geveltimmerwerk past uitstekend in de landelijke setting van plan Het Brunink. Naast dat de asymmetrische gevelindeling erg wenselijk is op dit plan zorgt het er ook voor dat deze schuurwoning heel mooi in de landelijke omgeving past.

De begane grond is open met centraal in de plattegrond de keuken. Het kookeiland biedt een heerlijke plek om te koken en te vertoeven. Voor de keuken bevindt zich de eethoek en aan de achterkant vindt u een riante woonkamer met aansluitend de veranda, beiden met volledig zicht op de tuin.

De trap naar de verdieping is ‘verborgen’ achter de keuken en op de begane grond vindt u naast de eethoek ook nog ruimte die geschikt is als werk- of speelkamer.

De entree is deels buiten de hoofdbouw geplaatst en geeft naast toegang tot de leefruimtes in de hoofdbouw ook toegang tot een ruime bijkeuken en de berging/ garage.

 

Op de verdieping is ruimte voor een 3-tal slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een prachtig uitzicht heeft op de tuin. Tevens is deze slaapkamer voorzien van een eigen inloopkast. Naast de slaapkamers is er op de verdieping ook nog ruimte voor een badkamer, een separaat toilet en een wasruimte.

 

Deze woning past prima op plan Het Brunink maar uiteraard kan dit type geheel naar wens worden aangepast. Moet de woning kleiner of groter worden of wilt u liever geen schuurwoning met rieten kap maar bevallen de plattegronden u wel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Varianten