fbpx
Het Brunink - Kubistisch - Lamellen - Donker metselwerk — XLBO
2686
page-template-default,page,page-id-2686,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Het Brunink – Kubistisch – Lamellen – Donker metselwerk

Kubistische woning met lamellen.

Een kubistische woning op Het Brunink? Echt wel!

 

Deze kubistische woning is in een donkere gemêleerde gevelsteen uitgevoerd. De grote pui ter hoogte van de hal en overloop is voorzien van lamellen. Op deze manier worden de hal en overloop wel riant verlicht maar is de privacy ook voldoende gewaarborgd. De voordeur is in dit ontwerp aan het directe oog onttrokken en bevindt zich onder het overstek bij de voorgevel. In de aanbouw is ruimte gecreëerd voor een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond, waardoor deze woning levensloopbestendig is. Op de verdieping is ondanks de compacte maatvoering plaats voor 4 slaapkamers en een badkamer.

 

Bevalt de vormgeving u maar vindt u de donkere steen niet mooi? De variant hieronder laat het zelfde ontwerp zien maar dan in wit gestukte uitvoering.

 

Dit type past prima op plan Het Brunink maar uiteraard kan dit type geheel naar wens worden aangepast. Moet de woning kleiner of groter worden of wilt u liever geen kubistische villa maar bevallen de plattegronden u wel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.

Variant