fbpx
Het Brunink - Jaren 30 - Stucwerk - Trappetoren — XLBO
2688
page-template-default,page,page-id-2688,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Het Brunink – Jaren 30 – Stucwerk – Trappetoren

JAREN 30 WONING MET STUCWERK TRAPPETOREN.

Dit type woning met zijn verspringende (overwegend lage) goten past uitstekend op plan Het Brunink in Enschede. Deze woning heeft een moderne jaren 30 uitstraling, waarbij de gele gevelsteen elegant samengaat met het witte stucwerk.

De entreepartij krijgt door het moderne kader om de voordeur extra karakter. Tevens zorgt deze entreepartij voor de nodige ruimte boven de trap naar de verdieping. De begane grond bevat naast de woonkamer en woonkeuken ook een slaapkamer en badkamer en-suite en is daarmee prima geschikt als levensloopbestendige woning. Op de verdieping zijn ook nog eens drie slaapkamers en een badkamer te vinden. Bovendien beschikt de grootste slaapkamer over een inloopkast.

 

Dit type past prima op plan Het Brunink maar uiteraard kan dit type geheel naar wens worden aangepast. Moet de woning kleiner of groter worden of wilt u liever geen jaren 30 villa maar bevallen de plattegronden u wel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan horen we graag wat uw wensen zijn.