fbpx
Herenhuis-Landelijk-Rieten kap — XLBO
3085
page-template-default,page,page-id-3085,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Herenhuis-Landelijk-Rieten kap

Een landelijk herenhuis met rieten kap

Dit herenhuis heeft door zijn rieten kap en wit gekeimde of gestucte gevels een modern-landelijke uitstraling. De entreepartij is robuust en loopt door tot in de kap; een echte eyecatcher!

Het grote kozijn boven de voordeur geeft veel licht op de overloop. Uiteraard kent deze woning vele gedaanten, kijk maar naar de variant voorgevels onder aan deze pagina.

 

De hoofdbouw heeft op de begane grond een centrale entree met daaromheen de keuken, eethoek en woonkamer. Omdat deze woning is ontworpen voor een hoekkavel vindt u de carport terug op een bijzondere plek, namelijk aan het einde van de grote uitbouw aan de achterkant. In deze uitbouw is tevens ruimte voor een slaapkamer, met badkamer en-suite en een werkkamer, een bijkeuken en bergruimte. Uiteraard kan de uitbouw aan deze woning naar believen worden aangepast.

 

Op de verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een bergkast. Middels een vaste trap is de zolder te bereiken.

 

Heeft u vragen over dit ontwerp of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op.

Variant