fbpx
Herenhuis-Klassiek-Asymmetrisch — XLBO
2934
page-template-default,page,page-id-2934,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Herenhuis-Klassiek-Asymmetrisch

Een klassiek herenhuis

Dit klassieke herenhuis heeft een centrale entree, die terugliggend in de gevel is geplaatst, waardoor bezoek droog staat. Rechts naast de entree bevindt zich een erker met daarboven een balkon. De kozijnen met de bovenlichten, die zijn voorzien van glas-in-lood, de betimmerde goot en de sierlijke entreepartij zijn enkele kenmerken van jaren ’30 architectuur.

In de aanbouw is een slaapkamer met badkamer en inloopkast en-suite geplaatst, waardoor deze villa levensloopbestendig is. Wilt u in de aanbouw liever kantoorruimte realiseren? Natuurlijk kan dat ook.

In de hoofdbouw zijn de ‘usual suspects’ te vinden. De woonkamer, eethoek en keuken met kookeiland zijn rondom de centrale halpartij geplaatst.

Op de verdieping is ruimte voor 4 slaapkamers en een badkamer en middels een vaste trap is de ruime zolder te bereiken.

 

Een garage is in dit ontwerp niet meegenomen. Deze kan als aanbouw in het ontwerp van de woning worden meegenomen maar kan ook vrijstaand op de riante percelen worden geplaatst. Aan u de keuze.

Heeft u vragen over dit ontwerp of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op.