fbpx
Plan De Scholt te Fleringen — Boerderij-Landelijk-Asymmetrisch — XLBO
1617
page-template-default,page,page-id-1617,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Fleringen-Boerderij-Landelijk-Asymmetrisch

ASYMMETRISCHE BOERDERIJWONING.

Deze landelijke boerderij met asymmetrische voorgevel heeft kenmerken van de in Twente bekendeĀ Saksische boerderij stijl. De gevels zijn op de verdieping voorzien van de kenmerkende houten topgevels. Daarmee past deze woning volgens ons prima op plan De Scholt te Fleringen.

De entree welke zichtbaar is vanaf de voorkant, is slim geplaatst in de zijgevel en vanuit de hal zijn de riante woonkamer en het kantoor te bereiken. De woonkeuken bevindt zich achter de woonkamer. De bijkeuken is te bereikbaar vanuit de keuken.

De verdieping telt naast een badkamer en een bergruimte maar liefst vier slaapkamers.

 

Deze woning heeft geen aangebouwde berging/garage, omdat deze woningtypes vaak in het open landschap staan met (meerdere) vrijstaande bijgebouwen, waaronder een garage. Uiteraard is het ook mogelijk om aan dit type een garage te bouwen.

 

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type of wilt u weten of uw eigen wensen haalbaar zijn op plan De Scholt te Fleringen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.