fbpx
Plan Diezelkamp Saasveld — Onze schetsontwerpen — XLBO
677
page-template-default,page,page-id-677,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Diezelkamp

Plan Diezelkamp is een nieuwbouwwijk in het noordwesten van Saasveld. Saasveld is een klein dorp dat ligt tussen Weerselo en Borne, in een kleinschalig essenlandschap in een kenmerkend Twents coulissenlandschap. In de nabijheid van het plangebied ligt het oudste natuurreservaat van Twente het ‘Molenven’.

Voor dit project hebben wij diverse schetsen ontworpen die we graag aan u laten zien. Bezoek voor meer informatie over plan Diezelkamp de website van gemeente Dinkelland: kavelsindinkelland.nl/kaart-diezelkamp-saasveld/.

 

Indien u vragen heeft over de mogelijkheden in deze nieuwbouwwijk, neem dan contact met ons op.

In het bestemmingsplan kunt u alle spelregels vinden omtrent het bouwen van een woning op het desbetreffende plan. In Bestemmingsplan Saasveld, Diezelkamp 2 afronding op de website Ruimtelijkeplannen.nl staan de specifieke spelregels die van toepassing zijn op dit plan.