fbpx
Plan Diezelkamp te Saasveld — Jaren 30-Lage goot — XLBO
1041
page-template-default,page,page-id-1041,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Diezelkamp-Lage goot-Jaren 30

Jaren 30 woning met lage goot.

Dit ontwerp voor plan Diezelkamp te Saasveld heeft een jaren 30 uitstraling. Kenmerkend daarvoor zijn de betimmerde goot en de vormgeving van de kozijnen.

De woning is dieptegericht waarbij de woonkamer zich aan de voorkant bevindt. De elegante erker in de voorgevel is een duidelijke meerwaarde voor de woonkamer. Aan de achterkant is een eenvoudige keuken met eethoek gesitueerd. Deze ruimte is vrij simpel te vergroten tot bijvoorbeeld een heerlijke woonkeuken, waar u graag uw vrije uurtjes doorbrengt.

Ook kan deze woning vrij simpel uit worden gebreid met een slaapkamer op de begane grond. Kijk voor deze levensloopbestendige optie maar eens naar de variant begane grond.

 

Zoals u hieronder aan de variant voorgevels kunt zien is ook de uitstraling van de woning simpel aan te passen.

Dus wanneer het passend is binnen het beeldkwaliteitsplan, dan kunnen wij het voor u ontwerpen!

 

Bent u geïnteresseerd in dit type woning op plan Diezelkamp te Saasveld, maar heeft u andere of aanvullende wensen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Varianten

Variant 1

Het witte kader in de voorgevel zorgt voor de moderne ‘look’ en het donkere geveltimmerwerk geeft de woning een meer landelijke uitstraling.

 

Variant 2

De tweede variant is een traditioneel ontwerp. De tuitgevel, de boeren vlechtingen, de muizentanden en de luiken in de gevel zijn kenmerkend voor deze stijl. Voorbeelden van deze bouwstijl zijn bijvoorbeeld te vinden op Ameland.

 

Variant 3

Variant 3 kan het best omschreven worden als modern landelijk. De woning heeft een gemetselde plint met daarboven donkere houten gevelbekleding.

 

Variant 4

Nog een landelijk ontwerp. De topgevel met houten vakwerk en kozijnen valt direct op. Het donkere metselwerk en het geveltimmerwerk dragen in dit ontwerp bij aan de landelijke uitstraling.