fbpx
Plan Diezelkamp te Saasveld — Kader-Gerende kap-Modern — XLBO
1047
page-template-default,page,page-id-1047,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Diezelkamp-Kader-Gerende kap-Modern

Moderne T-kap woning met gerende kap.

Deze woning past prima op plan Diezelkamp te Saasveld. De uitstraling van de woning kent aspecten van jaren 30 architectuur, zoals de speklagen op de verdieping, de betimmerde goot en de asymmetrische vormgeving. De gerende kap en het kader echter geven de woning een meer moderne uitstraling. De voordeur is ‘verstopt’ in een nis achter de voorgevel.

Vanuit de hal heeft u toegang tot het leefgedeelte maar ook tot een ruimte welke kan worden ingericht als speel- of werkkamer. Ook is er een slaapkamer met badkamer van te maken. Daarmee wordt deze woning een prima levensloopbestendige woning!

 

Ook dit ontwerp is geheel aan uw wensen aan te passen. Kijk voor extra inspiratie naar de varianten hieronder. Wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Wilt u weten wat allemaal nog meer mogelijk is met dit type of wilt u weten of uw eigen wensen ook haalbaar zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Varianten

Variant 1

Een variant met een landelijk moderne uitstraling. Het riet en het geveltimmerwerk geven de woning een landelijke uitstraling. De knik in de kap, de gevelindeling en de witte gevels zorgen voor de moderne aanblik.

 

Variant 2

Variant 2 lijkt erg veel op het basisontwerp maar met name de kleurstelling en gebruikte materialen zorgen hier voor een heel andere uitstraling.